Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så.

 

Som om

 

vila

sträcker sig

om

 eller

 

som om

 

du




Fri vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-28 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP