Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trippar.

 

 

 

Trippar i en färglad dröm som toppar.

Dansar en hel natt, högst på soppar.

 

Släpper in dig, går tillsammans hem.

Vaknar upp ensam klockan fem.

 

Drömmar som blivit drömda.

Sitter fast. Blir aldrig glömda.

 

Vaknar. 

Och.

Saknar.

 




Fri vers av Kape
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape