Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvligt.

 

Vackerhavet fick jag se i kväll 

kring bryggor dansa

bölja innerligt nära hjärtat mitt

vilsamt åter ut

 

Då vill man sjunga men orden stannar kvar

nynnar lite, blundar.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-05-28 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP