Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morsdag, den finaste.

Till alla fina mammor som skruttar runt i dag

i morgonrock och tofflor till sitt eget behag

till alla små konstnärer som målat något sött

till mamma som nyss väckts av pappsen morgontrött

 

Till alla fina barn som skrivit till sin mamma

ord som snabb blir fläckade av kaffe ur en panna

till Män som generade litet ler

när de sina älskade en morgonpuss ger!

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-29 11:56



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Mysig text och hyllning till Mors Dag!
... konstnärer små =)
Själv fick jag ett påsk brev - Glad Påsk på
Mors dag *S*.
2011-05-29

  Knickedick
Ja hurra för alla os mammor.

Gullig text
2011-05-29

  Junitvillingen
Härligt livfull text - ja, hurra för alla oss mammor!!
2011-05-29

    Bodil Sandberg
Underbart fint!!grattis till oss alla morsor ☼!!
2011-05-29

  Christine Sabel
Fiint! Grattis till dig också!
2011-05-29

  Cris
Vad fin morsdagshyllning!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP