Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boarding

 

En forsränning är du

en hissnande vattenvirvel

-mannen min.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-30 08:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:) Åh, vad söt!!!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP