Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är så.

Ibland är mörker tätast

du ser på sättet som jag går

då har jag kallt om kroppen

ingen glädje når

 

mitt andetag är ytligt

men suckarna når mark

och vidderna är öppna

ödemarken karg

 

Då har benen få av stegen

som frimodigt färdas

och leendet är tafatt

och av stelhet gärdat

 

 

 

Då har jag har slutat brinna till högsta himelen

och nätter bryts så sällan av dagen

men lämna mig inte

ännu finns det rum att gry

att stilla hålla varandra

invid morgon ny




Fri vers av Yrre VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-05-31 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP