Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem du egentligen är...

Jag gjorde ett val idag
Jag känner mig stolt
Jag valde att gå på min egen känsla
Att lita på mig själv för första gången
Igår mådde jag så dåligt
Idag känner jag mig fri igen
Lyckokänslan har kommit tillbaka
Tvekade för en stund
Du skulle bara ha vetat
men du kommer aldrig få det berättat för dig
Ingen
Allra minst jag kommer att avslöja
Mitt val gjordes med förnuft
Det som du har givit mig
vill jag kunna ge tillbaka
Då kan jag ju inte svika
Jag väljer att tro på dig
Jag väljer att tro att du själv berättar en dag

vem du egentligen är...




Fri vers av Charly
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-12-28 22:25



Bookmark and Share


  Propella
Oj så fint! Tilliten till sig själv, och till andra.
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly