Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen då de kom till denna värld,redan då visste jag.Vi hade fått hem två små änglar!


Två små Änglar

Så söta,två små flickor
mina småsyskon.
De är som prinsessor
så vackra och unika.
Deras ögon är som kristaller
när de ler blommar allting ut.

De håller alltid ihop,
det säg att tvillingar har starkare band.
De har redan blivit åtta år
men jag minns än dagen då de föddes.
Då,då visste jag redan
att vi hade fått två små änglar!




Fri vers av Manal
Läst 396 gånger
Publicerad 2004-07-19 23:12



Bookmark and Share


  hanouna
blev nästan tårögd..gud så sött=))
2004-07-26

  Lany
Vi kallade dom för Ettan och Tvåan. Bägge var lika vackra.

/Lany
2004-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal