Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skura trasmattor med såpa och låta dem torka i solen

 

det är solen som håller på att gå ner
efter en varm dag, gräset växer, det finns en del längre strån som sträcker sig högre och doften av kaprifol är som vackrast när naturen fuktas

idag har jag låtit bli havet
jag har liksom haft annat för mig
än att doppa tårna i sjuttongradigt vatten

men i morgon skall jag låta bli såpan
och lägga mig på rygg, på en brygga
sådär som sommardagar kan vara när de är som allra bäst




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 15:46



Bookmark and Share


  Epione VIP
Som en sommarbild ur en av Astrids Lindgrens filmer..
Me like
2011-06-09

  Catharina Edin VIP
låter ljuvligt!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP