Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte säger de orden.


När du inte säger de orden
så vill jag bara försvinna ifrån jorden.
Då har jag inget att göra här
för du är min enda värld.

Du är den som jag älskar så,
fast du kanske inte känner som då.
Mina känslor är så starka,
fast jag måste få bort dem ifrån min anda.

Jag vill inte slösa bort mitt liv
på någon som inte är så fri.
Mina ord är inte som aska,
de betyder mer än vad du kan dig förvänta.

Varje ord jag säger kommer från mitt hjärta,
ord som får dig att sluta känna smärta.
Om jag kunde skulle jag hålla om dig hårt,
men det nog bli ganska så svårt.

När du mår så dåligt och vill försvinna
så vill jag vara där och kunna trösta.
Att få hålla din hand och smeka din kind
skulle vara som att få röra vid en vind.

Men den vinden kommer jag aldrig att får röra vid
får den vill inte svepa så många mil.
Men om den inte vill komma hit
så missar den en massa bra tid.

Men jag hoppas innnerst inne
att du tänker på mig lite.
För om du inte gör det,
så vill jag inte leva mer.




Fri vers av Manal
Läst 443 gånger
Publicerad 2004-07-20 03:00



Bookmark and Share


    Elin E
Dikt som känns äkta och bra rim.Det känns verkligt.Kommentaren uppskattades!
2004-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal