Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett telefonsamtal

 

Trodde aldrig den dagen skulle komma,

då du skulle lyfta på din lur.

Aldrig trodde jag det.

 

Du ringde mig

och jag svarade med mitt namn.

När jag din röst hörde slets mitt hjärta itu.

 

Du pratade med mig som vanligt

men rädd för vad jag ska säga.

För trots allt slängde du iväg mig för 10 månader sen.

 

Ja så länge sen var det du ringde

så länge sen var det vi sa farväl.

Men idag hörde du av dig.

 

För att säga

att jag än finns inom dig

som den finaste människan.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-30 00:24



Bookmark and Share


  sesi
vackra dikter
2009-07-07

  yoyyo
hjälp. hjälp
va bra. toppen
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal