Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tio månader

I tio månader har jag funderat på

när du ska ringa

eller bara skicka några ord.

 

Under dessa tio månaderna

har jag fällt tårar, funnit lycka

och lyckats gå vidare.

 

Och idag bara på några timmar

fällde jag tårar, fick uppleva smärta

och fick svar på mina frågor.

 

Just idag bestämde du dig för att

slå mina nummer

och öppna hjärtat.





Fri vers av Manal
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-12-30 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal