Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du orskade

 

 

Och med bara ett enda ord

 

fick du mina tårar att rinna

 

som aldrig förr.

 

 

Och när jag hörde din röst

 

som en gång fick mig att sväva

 

så slets mitt hjärta itu.

 

 

När du bara sa mitt namn

 

så dök minnen upp

 

som en gång var våra.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-12-30 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal