Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren i variaton

 

När Människan sitter i sin bur,
bygger hon en mur,
bröstar sig stolt
över inskränkt skapelse,

över brist på inlevelse
via vägen till helvete.

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-14 10:39



Bookmark and Share


  walborg
Rakare än så kan man inte säga detta.
2011-06-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Så ter det sig nog, Anna!
Kram!
ML
2011-06-14

  Sonja Sidorow Lapington
stort tänkt och uttryckt
2011-06-14

    ej medlem längre
Vi sitter alla i våra egenhändigt ihopknåpade burar, somliga burar större, andra burar mindre. En del burar mycket, mycket små . . .
2011-06-14

    Annika J
Visst, sådana människor finns, burmänniskor !
2011-06-14

    ej medlem längre
Så sanna är dina ord!

Bokmärker!
2011-06-14

  Minkki VIP
eu-mänskan, bl a
2011-06-14

  Eva Helene VIP
Hon är farlig den där Människan (med stort M) ! Så sant detta!
2011-06-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Intressant text.

Denna text finns nu inlänkad på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP