Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag frågar efter dig,bara för att jag älskar dig så.


Jag frågar efter dig

Mitt hjärta är förälskad
därför frågar jag efter dig.
Dag som natt

Jag knackar på din dörr
men ingen öppnar.
Du är inte hemma

Jag frågar efter dig på gatan
men ingen har sett till dig.
Så jag börjar dra mig hemåt.

Precis då jag gick över gatan,
såg jag en skymt av dig.
Men jag måste ha inbillat mig det

Någon ropar mitt namn,
åh,jag känner igen rösten.
Det är Han

Jag vänder mig om och där står han
han tittar på mig med glittrande ögon.
Jag tittar tillbaka.

Han går fram emot mig med en öppen famn
och jag möter honom med öppna armar.
Tänk om det alltid kunde vara så?




Fri vers av Manal
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-07-20 18:11



Bookmark and Share


  MavriAngeli
Ack denna olyckliga kärlek...
2004-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal