Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sajtens ojämförlige folkbildare har delgivit oss sina kunskaper om de så kallade drönarna............"Nu har de utvecklat "Drönarna", små miniraketer (inte större än en kolibri) som både kan spana och sprängas !"


Världens största kolibri...........

Drönare kallas de förarlösa militära flygplan som utvecklats framför allt i USA och som flitigt använts i Afghanistan och Pakistan. Det rör sig om propellerdrivna flygplan, inte om några raketer och förvisso betydligt större än en kolibri - längden på den vanligaste typen är drygt åtta meter........
Varifrån får denne författare alla sina absurda uppgifter?????????




Prosa av papillon
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 12:04



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Låter som ett stort steg i utvecklingen. Man använder dem främst för strategisk pollinering.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon