Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan konsekvens

han levde ett låtsasliv
utan konsekvenser
Frågan om överlevnad
behövde aldrig ställas

För att känna att han levde
kunde han ge sig ut i natten
och låta kilometrarna växa bakom sig

Med det fanns ingen fara därute
och det blev alltid samma jakttrofé

lite hunger
lite sömnighet
lite törst

Kanske var det därför branten lockade
med sin möjlighet till livsbejakelse
och utväg






Fri vers av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-30 23:36



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
ett
livs
öde
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)