Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banad

 

 

Tystnad

i natten vilar 

Res

som frösådd i bön

över äng och hed

 

Vara och gången i ljud

samlade

som en viskning i min hand

 

Nå vingar

som bär tårar

fall regn

därutöver

 

Skölj mitt ansikte

sol bränd rodnad

 

Kontroll som jag lämnade bort

här är livet kort

utan mig

 

Jag är väntans natt

Bär mina dagar

Och jag är öppnad

för dig att komma in

och bli fri

 

Dag passera i moln

som dagar kan

Dag, nå med din törst

Här är livet som störst

och livet tar vid.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 22:04



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin unik poesi.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP