Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driftig man

 

dricka drack drucken
som flicka sprack, sprucken
ur bota, ge henne kuk
och han fick direktkontakt
nät, kontakt, nät lagt
tolv och oskuld
han fyrtiofem och full
av det där stinna, hormon
hormonstinn och driftig
drift och vodka
flicka sprack, sprucken
som liv, som barn




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-25 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan för pedofiler! Väl ordat!
pst ett litet stavfel i näst sista raden "sprack"
2011-06-25

  Nina Ahlzén
ja du, driftigt jävla äckel, känner jag av detta. Skickligt.
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP