Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i midsommartimman




du ändlösa


solen går upp

men går ej ner

schersminen sprudlar

vita rosen ljublar

de svaga höjer sig

mot molnen

 

du hundlokan

du tokan, som ingen ser

du väldiga, du tjusiga

du ger mig din tanke

du växer

du ståtliga

du underbara

 

du tog mig

och jag är din

 

då sommaren blev vår

 

du min kära




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-25 19:46



Bookmark and Share


  jörgen g
Gillar mycket!
2011-08-07

    ej medlem längre
Vackert och riktigt bildrikt-tycker jag;)
2011-07-02

  Eva Helene VIP
Lättsam lek i en magisk tid . . .
2011-06-26

    ej medlem längre
Underbar midsommarkärlek!
2011-06-25

  Fredrik P. VIP
midsommarkärlek
när den är som bäst!
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP