Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blomstermuren




vid midsommarände

 

datorsurret och fönsterglaset
mellan dig och mig

jag andas ditt syre
du binder mitt dioxidum carbonis 

du en växt
jag ett djur

dina vita knoppar sväller
skimrande kronblad sträcker på sig

du doftande famn
muren av stjärnögda blomster

.

.

Hon är ingen liten näpen tös,
nej en svällande madam,
flera meter i höjd
men i synnerhet i bredd.

.

.

medan morgonljuset
genom dimhöljet
sakta sig sänker

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-26 06:01



Bookmark and Share


    Annika J
En fantastisk beskrivning av en ? schersmin.
2011-06-30

  walborg
Vilket möte med naturen från vårt vardagskulturliv.
2011-06-26

    ej medlem längre
En ståtlig lady - schersmin?
2011-06-26

  Minkki VIP
fin...
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP