Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attöppnadörrar




Du e min dörr!

Fredrik - den Gode - Perkele -

han skrev

till en skev

vän

ett brev:

"Jag kan ej finna dej

bland attöppnadörrar"

och jag morrar

och jag skrev:

Fredrik

du e min sked

in till himmelriket

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-30 17:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kanske för att attöppnadörrar stavas AttÖppnaDörrar ? hälsningar från Pedanta Minkeliana i all oskuld, ilman ärräpäitä
2011-06-30

    ej medlem längre
Applåder!

Jag lägger till den här på listan:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1328087

2011-06-30

  Fredrik P. VIP
ha ha ha! du är rolig du!
sätter igång poeterna och
tappar kollen på vad du själv
har publicerat. den charmen
är ju helt obetalbar!
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP