Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ingen dörr ....




att öppna - att stänga

 

 

jag tror

jag stänger min dörr

 

ljuset exploderar

ljudet erupterar

 

det jag känner

finns ej mer




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-30 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark, tänkvärd text!


"det jag känner

finns ej mer"


Lägger den här till listan "Att öppna dörrar:"
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1328087

2011-07-01

  Sonja Sidorow Lapington
ett eko i mig hör jag...tack för din dikt
2011-06-30

    Annika J
Stark spänning i dikten,jag äger min dörr.
Bra!
2011-06-30

  Njord
Få rader med mycket mening!
2011-06-30

  Minkki VIP
intressant slut - var går gränsen där det jag känner upphör, utan att bli "kände" - tack för myror i huvudet! Fascinerande med alla dessa olika möjligheter och uttryckssätt...
2011-06-30

  aol
gillas bra
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP