Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att en dröm kan göra så mycket!


Känslor finns än.

Inatt drömde jag om dig
varför har jag ingen aning.
Men du var med i min dröm.

Drömmen var så speciell
jag var i mitt land.
Där mötte du mig

Vi gick läng gatorna,
de som vi en gång har gått på förr.
Vi återuppväckte minnen

Minnen om våran kärlek,
och allt om hålla hand.
Och en tår den rann.

När jag gick upp i morse
så fanns det tårar på min kind.
Men allt var ju en dröm

Tårarna tårkade jag
och gick upp.
Jag hälsade på min nya dag.

Men konstig nog
så tänkte jag på dig hela min dag.
Jag kunde inte glömma min dröm

Min dröm som gav mig lite hopp
om en nybliven kärlek.
Nu vet jag att känslor än finns.




Fri vers av Manal
Läst 366 gånger
Publicerad 2004-07-21 01:12



Bookmark and Share


  Leyla
viist är det underbart att drömma om någon man vill så gärna ha. good for you.
2004-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal