Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borst

 

slipa yta och vifta task
fylla öra med ord och trassla hår
smida lansen och gjuta vågor

bända isär och bräcka
och hon är smord/han flyttar in
tränger djupt

i svanken lägger sedan han sin säd




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-01 09:28



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
lek, som ett dagsverke i stenbrottet!
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP