Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

käre sigge...

 




psykoanalys

 

jo tack, det har varit bra sedan vi sågs
fast jag har tänkt på en sak

det var ju inte bara pappa som spydde
utan min bror med
bakom soffan på kalasen
när han hade druckit ur alla groggslattar

om somrarna badade vi
så läpparna blev blå
vi dök vid flotten hela sommaren
och byggde sandslott med glasgolv
gjorda utav blåmaneter

det var ganska trångt i sommarstugan
så syrran och jag fick bo i en gammal husvagn
som var grön och svinkall under järnnätterna

våra släktingar fick inte plats
så de tältade i en skokartong
strax bakom dass

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-05 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP