Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett utdrag ur spetälskans dagböcker...

 




galenskapen

 

det är när du smeker upp hyskorna och vidrör spetälskan med dina läppar
som jag inser att jag älskar dig mer än vansinnet självt




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-07 11:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
mera dagbok darling !
2011-07-07

  PPQ
det är kärlek..... så imponerad
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP