Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag överlevde

 

Fast alla fällda tårar

som sved på

hjärtat mitt.

Så lever jag än.

 

Fast det krossade hjärtat

alla lögner

och besvikelser.

Så fann jag lycka.

 

Fast att jag blev bortglömd

så fann jag

min väg

och började leva vidare.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-02 01:53



Bookmark and Share


  sesi
låt inte ditt hjärta bli krosad det är svår och laga den....
2009-07-07

  Markattan
Hoppfullt om att man kan gå vidare när livet inte alltid blir så som man önskar och vill. Ord fulla av styrka.
2006-01-07

  Markattan
Hoppfullt om att man kan gå vidare när livet inte alltid blir så som man önskar och vill. Ord full av styrka.
2006-01-07

  Josefine
Ger hopp!:)
2006-01-06

    NoMi F
Så djup och sorgsen men ändå
ger poesin här hopp om att
överleva trots allt att man kan fortsätta
genom svårigheter.
Rubriken passar väl in.
Tycker den är fin
2006-01-03

  Smultris
Dina ord berör och jag känner det du skriver.
Sista versen är enorm... så sann och stark.
2006-01-03

  Per Rydberg
Du sprider hoppfullhet - så känns din text. Sårig och övergiven - men diktjaget reser sig och kämpar vidare. Enkla ord vackert fogade till en fin dikt!
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal