Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ut

När du vill gråta och du tänker på er två
och du undrar att om han kunde älska dig fortfarande,
skulle han älska dig då.
När du tänker på vad du vill se om
du vågar se honom i ögonen på riktigt och invänta svaret.
När du tänker på vad du vill höra om du vågar lyssna
på riktigt och invänta svaret.
När solkatterna på väggen börjar gå dig på nerverna och
du börjar krackelera inifrån och ut om du
inte går ut snart, gå ut.




Fri vers av Vickin
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickin