Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nektar om morgonen

 

en lätt nupen bröstvårta
rusig ruskar han henne till liv
hon sträcker ut, jamar kysser läppar
skaver skägg slickar hårigt bröst

rostat bröd smälter smör
skivar ost på andra sidan bordet
han sträcker ut, jamar fångar upp
ett sinnligt fotvalv längs smalben

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-17 12:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
man mår gott och sån dikt det blir !
2011-07-17

    Melona
Mjukt och trevande, men ändå med tydlig rörelse för du mig som läsare på en upplevelse jag gärna tar om.
2011-07-17

  Nina Ahlzén
mmmm, vilken härlig känsla, så som alla borde få känna.
2011-07-17

  Epione VIP
Ska det vara nupen? nypen..äsch vet inte.
Härlig morgonstund som du på ett helt eget sätt förmedlar.
Du e så najs goding. <:
2011-07-17

  Lili Samuelsson VIP
tack, fixat ett kommatecken. klart det skall vara där
2011-07-17

  SpamPippiL VIP
Mumsigt som attan.

Saknar för helhetens skull ett kommatecken när han sträcker ut.
2011-07-17

  John B Lund
Vacker och sensuell morgonstund fångad med få rader.
Sugen blev man.
Gott !
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP