Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var ett tag jag skratta så mycket.


Idag


Idag
var det en sådan underbar dag

Det var längesedan jag skratta så mycket
och hoppade omkring.

Idag

Var jag med mina underbara vänner
Jennie och Louise.

De två är en del av mig
jag trivs så bra med dem.

Vi satt och prata jag drog ett skämt lite då och då
vi prata om gaml fina tider.

Nästan då rann en tår på grund av saknad
till våra gamla tider.

Idag var det en speciell dag
för jag skratta och log.




Fri vers av Manal
Läst 302 gånger
Publicerad 2004-07-22 00:30



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
underbart med rara vänner att skratta med...:-)
2004-07-22

  kattugglan
precis vad du menar. Visst är det underbart att få skratta så fritt!
2004-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal