Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens insida

Utåt sett är din beröring på mitt liv tålmodigt värmande solljus

Men på din insida bär du mitt lidande genom mörker och ångest

För att nå mig, bära mig och befria mig

Är du tvungen att medlidande gå in i mitt mörker

In i min smärta och ta det på dig

Inte ett ord behöver du säga

Bara vara där och dela min börda vid min sida

Från mitt håll ser det så fridfullt och upphöjt ut

Men nej, nere på knäna och fyllt av ångest är det pris du betalar




Fri vers av jörgen g
Läst 449 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-07-22 21:58



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Innerlig och berörande ...
2011-12-03

  Maiah VIP
Stark och innerlig....
2011-08-05

  Maria T
Bara vara där
och dela.....
2011-07-26

  anits VIP
Tänkvärt och berörande
2011-07-23

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

jörgen g
jörgen g