Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg, smärta, hat, ilska, kärlek och överlevnad. Förenad står vi starka efter en manns Hat.


Norge i sorg.

Som en klam hand ligger den där
oskan som hörs över hela landet.
Gråten, sorgen, ångesten och glädjen
för dom som kom hem.

Men för dom som blev borta
gråter vi för
sörjer vi för
Minns vi för...

En manns hat
har brövat en hel nations glädje
gett en hel nation smärt, hat och sorg.

Som en klam hand ligger den där
Oskan som hörs över hela världen
Smärtan till et land i sorg.

Skriken av förtvivlan hörs mellan fjellen
gråten tas av havet,
och molnen viskar doms namn
som blev borta.

Förenad i smärta
förenad i sorg
förenad är vi starka,
starka nog
att bringa budskapet vidare

Att om en mann kan visa så mycket hat, tänk hur mycket kärlek en hel nation kan visa tillsammans.

Som en klam hand ligger den där,
smärtan, gråten, sorgen för dom som blev borta...




Fri vers av zinna
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-24 19:11



Bookmark and Share


  zinna
Sorgen, smärtan, gråten
längtan och hoppet har gjort oss starka
Vi reser oss upp som fönix ur askan
Förenade är vi starka.
Han med sitt hat vil jag glömma,
men minnas alla de som blev borta.
Kram Synnøve
2011-07-24

  Mats Henricson
Han påminner om en annan norsk galning, förrädaren Quisling........
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna