Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd under Augustimåne.

 

 

Väldigt

 

som när livet har den där fullmogna

fruktdoften och alla frön

fullkomligt sprätter i väg liv genom luften

 

jag kan inte annat än titta på och önska

att

jag kunnat sånt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-02 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vist och så skönt diktat. du sprätter skönhet omkring dig!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP