Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar

 

Älskling

ser du inte hur vackert

solen skiner varje morgon.

 

Känner inte du

ljuset som

tränger in

under vår hud.

 

Älskling

väcks inte du av

solens strålar.

 

De strålar

som varje morgon

värmer

våra kroppar.

 

Älskling

solen hälsar på oss

varje morgon

 

för att väcka

kärleken.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-01-05 01:18



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Så fin!

Solen och kärleken,
längtar till våren, gör jag!

Väldigt fin denna dikt.
2006-01-06

  Per Rydberg
Varmt och vackert. Hoppas att han förstår!
2006-01-05

  yoyyo
så :)
2006-01-05

  yoyyo
Jätte fin
verkligen
2006-01-05

  Klas
En fin text, som talar till mig.

Om jag ska komma med kritik, skulle det i så fall vara, att jag redan förstår textens själ och mening efter tredje stycket.

Det som jag läser i den resterande texten,
är något som jag redan har börjat tänka självmant.
Jag tycker att det blir en aning övertydligt.
Lite av mystiken försvinner.

Men som jag skriver i början, är det en fin text som berör.
2006-01-05

  Smultris
Så varmt och ömt, vännen...:)

Vackert, men med en viss känsla
av att han inte ser det du ser....
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal