Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I read the news today, oh boy...


Farväl, Ariel

I trons vagga
hatets kärna
där varje näve jord
helig och blodfärgad

Vaggade du fram
förvånade omvärlden
lämnade jordplätt
skapade nytt land

Nu ligger du där
som kropp utan själ
land utan kropp
folk utan hopp




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-01-05 12:44



Bookmark and Share


    NoMi F
Så sorgligt
kan se det framför mig
hur hon-han lämnar allt för något nytt
trots att viljan finns att vara kvar
tvingad
Djupa känslosamma bilder
får jag i denna dikt
Jag tycker den är bra
2006-01-17

  sol
ja, existensen består knappast av idel ljus..
nyheter och relationer måste va värsta forumet..:(
väldigt bra text; verkligheten sorterad och präntad..Tack för den..
2006-01-05

  Ulf Popeno
Vid kanalen: Jag tror många blir förvånade ifall han överhuvudtaget kommer att kunna säga "flaska" ens. Nä, även om hjärtat slår så är en allvarlig hjärnblödning en allvarlig hjärnblödning.
2006-01-05

  Sanningsägaren VIP
Hej över bäcken!
Eller.. han har väl inte gått bort än?
Men texten var fin och kommer nog till
användning snart, av pressen att döma.
Bra.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno