Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Du kommer ibland
och gör mig sällskap

Du kommer sakta
smygande
med mjukt glidande steg

Din andedräkt sprider sig runt mig
trots att jag öppnat alla fönster
alla spjäll mot solen
mot livet

Vad vill du mig nu?

Vad är det jag
försöker glömma?

Vad är det du
försöker säga till mig?

Sätt dig en stund
håll om mig

Det var visst en sårskorpa
som gläntades på




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-15 19:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
långt kommet - att möta ångesten som en vägvisande vän... jag tycker mycket om din text!
2011-08-16

  walborg
Fint beskrivet - när huden är hel under sårskorpan finns friden och friheten där.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind