Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självbunden vers. Eller slarvsylta.


Kredit.






Räknar pengarna.
Räcker de till bredden och svämmar över,
har du en ljuskrona i håret,
det är allt du behöver
i slutet av året.


Räknar kalorierna.
Räcker de på bredden över linningen,
känner du njutning i måltider,
det gör ont i tinningen
vackrast lider.


Räknar minuterna.
Det räcker med att stänga av ditt alarm,
sådant som du inte vill höra
vrid huvud under arm
inget att göra



vi lever på kredit.




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson