Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Aol för din fina dikt, jag spinner lite vidare på den ;)




Kärna

 

 

Runda Måne, blek men klar

mitt allt där jag vilar

innan du vet ordet av

mina drömmar till dig ilar

 

Likt Poeter sång jag

färdas vid dig natt

att se och leka som ett barn

med stjärnorna tafatt

 

I drömmar vävda noga till

av nornor med sin stol

färdas jag drömmars land

till morgon då tuppen gol

 

Väta nätter med sin droppe

har tårar i björkars frans

och finge jag vara en av dem jag hade en

likadant

 

För livet utan drömmar 

är så svart så mörk som natt

ingen kan väl genom detta ana

att nätter sinar drömmars sans.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 23:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mjuk och vacker. =)
2011-08-21

  ULJO
Vad glad jag blev när jag fick läsa denna underbara dikt. Bland det bästa från din penna, förtjänar applåder i massor.
2011-08-17

  aol
underbar poesi jag kunde inte gort den bättre själv ram min fina dikterska, mvh aol
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP