Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nämnde dig

Idag gjorde jag det,jag nämde dig
Otroligt nog så nämde jag ditt namn och ditt vackra skratt

På senaste tiden har du funnits i mina tankar,från dröm till dröm
drömmar om verklighet,drömmar om fantasi

Dina ögon likt stjärnornas ljus,får mitt hjärta att slå några extra slag
Ditt leende som havets brus får mig att älska dig ännu mer.

Så kom min älskade och uppfyll min dröm
Kom,för jag väntar på dig




Fri vers av Manal
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-07-23 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal