Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick den av dig,i ett annat land men jag har den än behållt.


Rosen

Åh

Den dära dagen på berget
då du håll min hand.

Men jag lät dig inte för jag var inte så säker
vi gick vidare och du släppte.

Efter ett tag såg jag,blommornas stad

Du log och gick,och gav mig en blick
sedan kom du med den vackraste rosen,

Rosen var till mig,ett år har snart gått
men jag har den än behållt




Fri vers av Manal
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-07-23 01:14



Bookmark and Share


  Leyla
känsloladdat o fint skrivet. känner igen mig sjukt mycket.
2004-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal