Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har ändå vädret


tänk att vädret är det enda vi har att prata om
det snöar till helgen, det regnar om våren
sommaren är borta men vi har ändå vädret
det känns bekvämt att tala om det
så slipper vi fundera på hur julen skall slipas
hur nyårsklockor ringa och hur det ser ut där. i afrika
där barn svälter. där barn har växt upp till soldater
innan de ens slutat leka. där barn dör som flugor surrar




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 10:36



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ja kallprat verkar vara enda räddningen!! viktigare saker blir föööör jobbigt. ett i-landsproblem!!
2011-08-19

  Maria Zena Viklund
ja alltid är det vädret....
2011-08-19

    ej medlem längre
ja, det välsignade vädret som kapslar in oss.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP