Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått är också en färg

som tillfälligtvis
täcker sommarhimlen

bäddar in den i bolster
vattnar med gråregn

låta den sova
under vintern

vakna till våren
krispigt ljusblå

och en dag kommer du att se tillbaka
på den här tiden med glädje
då den gav dig erfarenheter
trots smärtan du nu upplever




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 23:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tröst!
2011-08-20

  walborg
Ljust.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind