Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär fukt, höst.

 

 

 

Eldarna, som de kastar sin värme

sina tankar

Och du, hur du parerar så att endast skugga

accensturerar

dina tankar

de glöder inom mig

 

Höstvindar. Flyende natt och tidig morgon.

Och jag, hur jag fäller mitt varande

inför dig

 

Blek och naken.

 

De gulnande bladen har redan lagt sig tillrätta

i nyfödandet

 

och knopparna sväller sin fuktansamling

 

såsom jag. såsom du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-25 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP