Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-02-24


Min Paramount


Du läser aldrig en bok gånger två
Jag kan se samma film 26 gånger
Utan att tröttna på
Ändå är du min Paramount
Ser allt, hör allt
Å kan allt

Säg mig din hemlighet
Så jag kan förstå
Hur vi går ihop
I en täljare på 53
Men med lika stark
Gemensam nämnare

Jag minus
Du plus
Ändå är vi lika med
Miljoner känslostormar
Över paradisets havsbrus

Du pratar grötigt;)
Utan protest skåne patriot
Men Älskling du har
Vackrast på en skala
Jag gränsar till gnällbältet
Ändå är min dialekt lika med 08
Eller som du skulle ha påpekat
"Halvvägs till Kebnekaise!"
Du är solstråle
Jag kan lika bra prata med månen
Som du röt igår
Du är morgonstrålens
Glimt genom mitt sovrumsfönster
Jag är lyktstolpens nattljus nedanför höghus

Du har dina rutiner
Och banne mig
Om jag "rubbar dina cirklar"
När jag är nere vill jag
Byggas upp av D’angelo
Du vill ha country att snyfta to buuhuu ;)
Men Du min Paramount
Som vet allt Hör allt
Å kan allt
Din kärlek berättar mer för mig
Än jag hört förut
©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-31 15:40



Bookmark and Share


  LassO
ibland är upplevelser som att läsa om igen, eller se filmer, om igen, riktiga höjdar-upplevelser... jag läste in detta i din text även om det inte var allt...
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP