Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2011-08-31




Post-it lapp på kylskåpet

Var snäll handla
En flaska Dom Pérignon
I'm gonna be late
But tonight its gon' be on

Lägg ut en vit bordsduk
Och duka för två
Har en påse med
100 värmeljus
Tänd dem och
Låt stereon gå
Puss
Älskar dig...
 
P.S
Glöm inte att ta ut
Soporna när du går
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-09-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP