Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2011-09-04




Du Är det bästa jag har

Vi har bjudit över alla
Till oss själva

Har skyltat här bor vi
Adressen är kärlekstigen 54
Ingen kod
Porten står öppen för alla att hälsa på
I kväll

Har städat
Dammsugit
Moppat rent golv

Har handlat
Tagit fram recept
Och dukat färdigt
För middagen

Men jag ler
Ler
För att

Jag inser

Att jag kan
Rota i alla mina lådor
Och damma fram

Alla mina pokaler

Jag kan sätta upp
Alla mina målningar
Hänga pussande fotografier
Och ställa ut oss
I ett galleri
Som ser ut som vi

Inför vårt möte med
Alla våra vänner i kväll
Men jag är inte nervös

Du kan klä upp dig
Jag kan klä upp mig
Jag bryr mig inte
Behöver inte oroa mig

För att jag ska säga fel
Göra bort mig
Nej, Nej, Nej

För Jag vet

Du är det bästa jag har
Du är det bästa jag har

Här i vårt hem
©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-04 10:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
oj så varm och fylld av kärlek
2011-09-04

  mickech
Mycket varm och fin dikt!!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP