Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte de orden mina vänner,men säg dem först från hjärtat och sen från munnen.


Säg orden från hjärtat först

Mina vänner glöm inte alla vackra ord
ord som får en att le,ord som får en att skratta.
Men mina vänner glöm inte att säga orden från hjärtat
för det är då de betyder som mest.
Säg orden med kärlek,vänlighet och ärlighet
för annars betyder de ingenting.

Om ni inte säger dem från ert hjärta så vill jag inte höra
ord bara från munnen är bortkastat tid.
När ni säger att ni tycker om mig en massa
så hoppas jag att ni menar det,men annrs hur ska jag veta?
Men jag har ett litet knep,jag tittar er i ögonen
djupt djupt in,då då ser jag.

Mina vänner all ord från min mun kommer
först fårn mitt hjärta.
Ni har nog inte fått höra orden så mycket på sistone
och det är jag hemsk ledsen för.
Så nu vill mitt hjärta säga er en sak
jag tycker om er en massa.




Fri vers av Manal
Läst 362 gånger
Publicerad 2004-07-24 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal