Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig inte hitta ut!


Bygg mig ett slott


Bygg mig ett slott av ditt hjärta

det ska vara stort,så jag inte hittar ut.


Slottet ska vara rött som kärlekens färg

det ska innehålla stil av kärlek och romantik.


Där ska det svämma över med känslor och ljus

känslor som aldrig tar slut och ljus som aldrig brinner ut.


Bygg mitt ett slott av ditt hjärta

så jag bara inte hittar mig ut.




Fri vers av Manal
Läst 255 gånger
Publicerad 2004-07-24 00:29



Bookmark and Share


  Isola
så fint!
att inte villja hitta ut,
det kan vara både en bra och dålig känsla. hoppas din känsla är bra!
2004-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal