Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sanningen är min (egen)


och han älskade dem alla


som snö har jag målat dem
varsamt gjort dem oskuldsfulla. igen
jag har värnat deras skönhet
deras vita lyster som talar till mig.
smekte jag deras hy
en efter en har jag begravt dem
som snö har marken täckt deras kroppar. vita

jag har sett deras renhet och deras förvåning
i den stunden då deras liv gav sig av. bortom

och jag valde dem alla

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-13 00:06



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt ruggigt skrivet men väldigt väl beskrivet! Applåder
2011-09-13

  Carola Zettergren
Ja jäklars, alla religiösa kan slänga sig någonstans- Fy fan vad du är bra! Alltså- detta är vådligt bäst! TACK!
2011-09-13

  Kajsa Bohlin
den landade i mig.
2011-09-13

  Ingela Svenson VIP
helt underbar, du tecknar spökbilder av skimrande silver!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP